Baumit

Idei cu viitor.

REVOLUTIE IN TEHNICA FATADEI

Baumit StarTrack optimizeaza termoizolarea cladirilor: s-a demonstat ca reduce costurile pentru fatade. Dibluirea traditionala consuma mult timp – dar cu Baumit StarTrack procesul este mult mai rapid. Cu cele patru forme diferite, aceasta inovatie de la  Baumit este pretabila pentru toate tipurile de suport – de la peretii de caramida si beton pana la sistemle termoizolante vechi.

 REVOLUTIE  IN TEHNICA FATADEI
  PREMIUL    DE INOVARE 

PREMIUL DE INOVARE 

Fie ca placile termoizolante sunt de 10 sau 30 de centimetrii, Baumit StarTrack are lungimea corecta si se potriveste de fiecare data. In plus, nu exista punti termice cand folosim Baumit StarTrack. Baumit StarTrack, prezentat pentru prima data ca o inovatie de talie mondiala in domeniul sistemelor compozite de termoizolatiil in anul 2005 , salveaza bani, timp si energie. Pentru inventarea StarTrack, Baumit a primit in  2005 medalia pentru inventii "Karl Ritter von Ghega".

PROPRIETATI

Lipirea inlocuieste din ce in ce mai mult metodele traditionale de imbinare cum ar fi sudura, boltuirea si nituirea. In constructia masinilor, avioanelor si chiar podurilor se foloseste din ce in ce mai mult aceasta tehnica . Sistemele termoizolante compozite ce folosesc placi termoizolante EPS-F folosesc adezvii in conditii perfecte pentru a fi insalate pe pereti de caramida. Pentru suprafete contaminate (cladiri vechi), totusi, pe langa adezivi sunt necesare si diblurile. Este vorba despre calitatea suportului care afecteaza lantul  substrat-adeziv-placa termoizolanta. Baumit a gasit o solutie pentru a elimina aceasta veriga slaba. Baumit StarTrack.

 PROPRIETATI
  PUNCTELE  DE ADERENTA    

PUNCTELE DE ADERENTA  

Baumit StarTrack este ancorata in zidaria portanta si este acoperita cu adeziv inainte de lipirea placilor. Astfel se creeaza noi puncte de lipire care sunt prinse in siguranta de zidaria portanta.

SALVEAZA COSTURI

Cu cat este mai gros materialul termoizolant, cu atat salveaza mai muta energie. Pana acum, totusi, diblurile lungi si gaurile aferente erau necesare pentru a fixa placi termoizolante groase, ceea ce presupunea costrui mai mari. Costuri care nu se mai aplica cu Baumit StarTrack.

SALVEAZA  COSTURI
 APLICARE  IN MOD CORECT SI IN CONDITII DE SIGURANTA

APLICARE IN MOD CORECT SI IN CONDITII DE SIGURANTA

Baumit StarTrack se monteaza inainte de montarea placilor termoizolante. Natura si conditia substratului pot fi evaluate direct, erorile de pozitionare a imbinarilor sunt de domeniul trecutului si este mult mai usor de gaist un puct solid pentru montare.. Daca un Baumit StarTrack nu este montat ferm, poate fi cu usurinta demontat si remontat un altul.

PROTEJEAZA MEDIUL

Aplicarea corecta a StarTrack garanteaza 100% lipsa puntilor termice si previne risipa de energie. Restaurarea termica cu Baumit StarTrackcontribuie in atingerea obiectielor Protocolului de la  Kyoto: dezvoltare durabila, emisii substantial reduse de CO2. Baumit StarTrack este o investitie pentru viitorul cladirii si copiilor tai.

   PROTEJEAZA  MEDIUL
  ECONOMISESTE   TIMP

ECONOMISESTE TIMP

Baumit StarTrackte ajuta sa restaurezi fatada mult mai repde: dibluirea necesita mult timp. Inaintea fixarii diblurilor, trebuie asteptata intarirea adezivului. Baumit StarTrack permite placilor termoizolante sa fie atasate imediat.

GAMA DE PRODUSE 

- StarTrack Orange
- StarTrack Duplex
- StarTrack Blue
- StarTrack Red
- StarTrack Green

   GAMA DE  PRODUSE