Baumit

Idei cu viitor.

CULOAREA INTALNESTE TEXTURA

Culoarea intalneste textura - Optiuni nelimitate pentru fatada ta 

- Texturi și suprafețe personalizate
- Culori creative si unice
- Optiuni de design nelimitat

 CULOAREA  INTALNESTE TEXTURA
 FATADE CREATIVE SI  UNICE

FATADE CREATIVE SI UNICE

Individualitatea fatadei tale nu se rezuma doar la culoarea acesteia. Ai mult mai multa libertate de expresie decat credeai, pentru ca Baumit CreativTop iti ofera posibilitatea sa aplici tencuiala decorativa intr-o varietate de forme si texturi. Sistemele termoizolante Baumit sunt cu adevarat fara egal.

O PUTERNICA SENZATIE OPTICA

Oricine apreciază opțiunile oferite de sistemul de coloarare Baumit Life va fi cu siguranță un fan avid al produsului Baumit CreativTop. Asta pentru că această tencuială decorativa poate fi aplicata în combinatii practic nelimitate de structuri. Imaginatia ta nu cunoaște limite. Pereții exteriori nu se mai remarca doar prin culoarea aleasa, acum ei sunt cu adevarat individualizati. Cele 6 granulatii disponibile sunt cele care fac acest rezultat posibil.

 O PUTERNICA SENZATIE OPTICA
 REZULTATUL   CARE CONTEAZA

REZULTATUL CARE CONTEAZA

După uscarea amorsei Baumit Premium Primer, aplicarea tencuielii decorative Baumit CreativTop poate începe. Baumit CreativTop permite modelarea libera, in diverse structuri si grosimi in functie de imaginatie si tehnica de aplicare. Rezultatul principal este unicitatea si personalitatea suprafetei finisate.

FLEXIBIL SI SIMPLU

Baumit CreativTop este un material ce are o lucrabilitate excelenta, putand fi aplicat atat manual cat si mecanizat. Tencuiala decorativa Baumit CreativTop pate fi parte a sistemelor termoizoante Baumit ETICS, sau poate fi aplicata peste tencuieli minerale vechi si noi. Se preteaza, cu succes, la lucrari de restaurare si renovare.

FLEXIBIL SI  SIMPLU
 Produs conex    BAUMIT PREMIUMPRIMER

Produs conex  BAUMIT PREMIUMPRIMER

Grund de culoare alba cu putere mare de acoperire utilizat pentru amorsarea suprafetelor inaintea aplicarii tencuielilor decorative: NanoporTop, CreativTop, SilikonTop, SilikatTop, GranoporTop, MosaikTop, StyleTop.

Gama produse BAUMIT CREATIVTOP

Tencuiala decorativa modelabila pentru fatade creative este disponibila in mai multe variante. Grosimea si structura variaza in functie de tehnica de aplicare.

- Baumit CreativTop Max 4 mm
- Baumit CreativTop Trend 3 mm
- Baumit CreativTop Vario 1,5 mm
- Baumit CreativTop Fine 1 mm
- Baumit CreativTop Pearl 0,5 mm
- Baumit CreativTop Silk 0,2 mm

 Gama produse 
 BAUMIT CREATIVTOP