Baumit

Idei cu viitor.

Structura ilumineaza designul

Dupa ce un castigator spaniol a fost sarbatorit in cadrul ultimei competitii, evenimentul final pentru urmatoarea competitie Baumit Life merge in capitala Spaniei. Data a fost deja stabilita pentru 2 iunie 2016.

Structura ilumineaza designul

Dupa ce un castigator spaniol a fost sarbatorit in cadrul ultimei competitii, evenimentul final pentru urmatoarea competitie Baumit Life merge in capitala Spaniei. Data a fost deja stabilita pentru 2 iunie 2016.

   

Cu un amestec de arhitectura moderna si multe stiluri clasice ale tuturor erelor, Madridul furnizeaza decorul perfect pentru competitia ”Fatada europeana a anului”. Si cum Baumit Spania a demonstrat frecvent, aceasta este o companie subsidiara extrem de intreprinzatoare, de la care nu ne putem astepta doar la un program extraordinar, ci si la executia lina a acestuia.

   

Pentru prezentare pana la data de 29 februarie 2016, se aplica urmatoarele reguli: obiectul trebuie sa fi fost finalizat in perioada 2014 pana in 2016 si trebuie sa fi fost folosite produse Baumit pentru designul fatadei. Nominalizarea poate fi facuta pentru una sau mai multe dintre urmatoarele cinci categorii:

  • Locuinta noua pentru o singura familie
  • Resedinta pentru mai multe familii
  • Thermal renovationCladire nerezidentiala
  • Renovare termica
  • Renovare istorica

Dintre nominalizati sunt de asemenea alesi candidatii pentru premiul special ”Structura ilumineaza designul”. In luna martie 2016, un vot al publicului si un vot al juriului vor decide nominalizatii de pe lista scurta a candidatilor. Fiecare tara Baumit are dreptul de a nominaliza pentru juriu un arhitect renumit.  

   

   

Emotia este garantata

Se alcatuieste o lista scurta cu primele sase fatade din fiecare categorie. Acest lucru inseamna ca 36 de proiecte vor fi disponibile pentru decizia finala a juriului. Fondul total de premiere este de mai mult de 50.000 euro. Candidatii vor fi invitati la ceremonia de premiere din Madrid unde se desfasoara selectia finala de catre juriul format din experti. Castigatorii vor fi anuntati doar in cadrul galei marii finale, asadar emotia este garantata.

   

Premiul in bani va fi acordat celui care a prezentat proiectul castigator (arhitect, investitor sau executant). In deplina conformitate cu ideea competitiei Life Challenge 66, si anume ca trebuie sa fie disponibil un procent de 66% din suprafata fatadei pentru structurare si design creativ cu produse Baumit, premiul in bani este fixat la 6.600 euro pe categorie. Castigatorul competitiei Life Challenge va castiga 16.600 euro. Prin urmare, nu exista premii duble, de aceasta data castigatorul competitiei per ansamblu va fi ales dintre participantii ramasi pe lista scurta.

   

Pe scurt, din categoria principalului castigator vor fi anuntate doua proiecte, cel mai bun dintre acestea primeste premiul competitiei Life Challenge, iar competitorul de pe locul al doilea va fi anuntat in mod automat drept castigatorul categoriei.

    

Familia Baumit asteapta cu nerabdare intalnirea cu Castilia din primavara!

   

  

Pentru mai multe informatii, vizitati de asemenea sectiunea de stiri: European Facade of the year